Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Disclaimer

Op deze gehele website is de disclaimer van toepassing. Indien u zich hier niet in kunt vinden, dan verzoeken we u geen gebruik te maken van Roger’s Magazine. Onze privacy verklaring kunt u hier vinden.

Roger’s magazine Disclaimer

Deze website word als hobby onderhouden. Wij derven geen inkomsten uit het werk. Ook werken wij niet in opdracht van andere partijen.

Het is niet toegestaan om inhoud van deze website te kopiëren en te verspreiden in welke vorm dan ook zonder toestemming van de webmaster. Bij content afkomstig van deze website, inclusief beeldmateriaal, altijd een bronvermelding doen.

Wij proberen deze website zo actueel mogelijk te houden, toch kan het voorkomen dat er fouten in staan. In dat geval kunt u deze altijd aan ons doorgeven. Hiervoor kun je contact opnemen met de webmaster.

Bij sommige artikels of blogs kunnen bezoekers een reactie achter laten. Deze reactie zal ter moderatie in de wacht worden gezet. Na goedkeuring zal de reactie te zien zijn op de website. Het is niet toegestaan in in de reacties:

  • Haatdragende of discriminerende inhoud te plaatsen
  • Geen vulgaire of pornografische inhoud (18+)
  • Geen reclame te maken
  • Geen verwijzingen naar andere website’s waarin bovengenoemde getoond wordt

De webmaster is niet aansprakelijk voor inhoud getoond op website’s van anderen. Houdt u ook rekening met de geldende regels op website’s of platformen van derde.

Aan het gebruik van Roger’s Magazine kunnen geen rechten ontleend worden. Gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen handelen en inhoud die ze plaatsen.

De artikels op de website zijn variërend en er zijn geen vaste update-tijden.

Deze disclaimer kan ten alle tijden aangepast worden.

Reacties zijn gesloten.