In de afgelopen weken

Roger Wagemans nml

Na tijd van stilte is er in de afgelopen weken weer wat leven in mijn eigen brouwerij gekomen. Voor wie me privé kent of deels via social media heeft gevolgd, weet dat die stilte er niet voor niets was. De afgelopen twee jaar waren nogal shit, en dit laatste jaar hakte er nog eens alles in. Zelf kwam ik ook met de nodige gezondheidsproblemen te maken.

Het afgelopen jaar is dan ook een periode dat ik niets meer heb kunnen doen. Hoewel ik nog de nodige behandelingen krijg en met regelmaat op controle moet, ben ik blij dat het nu redelijk stabiel lijkt te blijven. Met mijn partner gaat het eigenlijk uitstekend en is al een paar maanden bezig met een nieuwe baan. Hij gaat zelfs weer naar kantoor toe. En dan wordt het stil in huis. De muren komen ook op je af.

roger wagemans vcHet niets kunnen doen, die stilte en jezelf een doel geven was iets waarmee ik aan de slag ben gegaan. Mijn hart gaat uit naar de leefbaarheid in de stad. Dit werk spreekt me het meest aan. Je betekend iets voor je medebewoners, doet iets aan je leefomgeving en zorgt er ook nog eens voor dat zaken open besproken kunnen worden. Daarom heb ik mijn hart gevolgd, en ben weer ten strijde getrokken tegen het afval. In dit artikel kun je er meer over lezen.

Er is ook eens wens voor me die nu eindelijk gaat uitkomen. En deze had ik nooit zien aankomen. Na vele jaren dacht ik dat het er niet meer van komen zou. Maar wij gaan trouwen. Voor mij is dit het meest bijzondere moment, zeker gezien het verleden, is dit als een geschenk. Ik heb namelijk veel moeten knokken om te kunnen staan waar ik nu sta. Daar waar ik eerst mensen ver van me af hield sta ik er nu midden in. En de verslaving van alcohol ligt heel ver van me af. Nuchter aan mezelf gewerkt en zo zal het ook nuchter gevierd gaan worden. Hiermee zijn we de afgelopen weken ook nog mee bezig geweest. Ik heb voor een trouwambtenaar gekozen die ik ken, maar ook iemand waar ik respect voor heb.

Oude banden die zijn weggevallen in de afgelopen tijd zijn ook weer aangehaald. Mensen die ik koester en ook het respect voor mij als persoon hebben. Goed om dit weer verder op te pakken. Ik ben verder sinds een jaar aan het sporten bij een leuke badminton vereniging, en daar ga ik dan ook het bestuur in. Want deze sport bij deze vereniging is een heerlijke ontspanning v00r me. Dit is bij DBC Space Shuttle Dordrecht.

Tja, en dan de vakantieplanningen verder uit gewerkt. Weer op dezelfde plek in Italië, waar we nu ook al jaren komen. Dit gaat sowieso een mooie vakantie worden nu alles weer ‘op poten staat’.

Reageer op dit artikel

%d bloggers liken dit: